Insektmiddel fipronil var (fipronil) giftig forurening af æg ikke kun flygtet til Holland, Tyskland og Belgien, som en del af æg landmænd leverer også til Storbritannien, Frankrig og Polen, skandalen vil sandsynligvis fortsætte gæring.

At se den tendens snowballing skandale, EU-ordfører Yi Kelan (Anna-Kaisa Itkonen) sagde: "Alt hvad jeg kan sige er, at der er fundet gården, æggene er blevet forseglet, er også blevet sporet til opholdssted for de giftige æg, fra markedet fjernet. i tilfælde af kontrol. "

Fenniphene-pesticider er forbudt i æglæggende høner til langsigtede sundhedsrisici, især for små børn

Fenpenil insekticider, fremstillet af BASF, en tysk agrokemisk producent, bruges til at kontrollere lopper og lus hos dyr. Det er imidlertid forbudt i EU at blive brugt på husdyr til konsum, det vil sige, at det ikke kan anvendes på æglæggende høner.

Ifølge klassificeringen af ​​Verdenssundhedsorganisationen (WHO) er Fenpu Ni på menneskekroppen "giftig". Eksponering for store mængder kan imidlertid true nyrerne, leveren og skjoldbruskkirtlen og kan være skadelig for langvarig sundhed. Den nederlandske fødevaresikkerhedsautoritet sagde: "Det er vigtigt ikke at lade unge børn spise æg, der er forurenet med fenconi."

or at redde bierne annoncerede EU, at Bayer midlertidigt deaktivere produktionen fordele af amin (imidacloprid) i 2013, clothianidin (clothianidin) og Syngentas thiamethoxam (thiamethoxam), tre klasser af pesticider under blomstrende planter nikotin brug, også deaktivere den systemiske pesticider fipronil (fipronil).

Røræg skandale rullende sne, EU: spores for at finde opholdssted for giftige æg, fjernet fra markedet

Belgien, som tog føringen med at oprette en alarm den 20. juli gennem EU's Food and Feed Alert System (RASFF) , har også stoppet med at sælge giftige æg.

EU er en stor frihandelszone, i national distribution mad, med henblik på at reducere risikoen for fødevareskandaler, vil lande blive informeret gennem "hurtige varslingssystem for fødevarer og foder" (RASFF), real-time modforanstaltninger

Når det er tilfældet, hvilken slags animalsk narkotika i almindelighed til Taiwan for at fjerne eksterne parasitter hos kyllinger? "I øjeblikket er der ingen godkendte dyr narkotika uden fjerkræ parasitter." Shitai Hua sagde, at da Taiwan høj hylde æglæggende høner minedrift, græsning og Europa anderledes, mindre alvorlige problem af eksterne parasitter, forebyggelse og karantæne Bureau bliver også spurgt af ægget industrien industri status.

Taiwan embedsmand, har kylling landmænd understreget, at indenlandske kyllinger ikke vil bruge fipronil insekticider, men for at teste, om der er opbakning til insekticid, overvågning? Dyrehold og fjerkræproduktionen i Division, sagde, Det er underforstået, at landet nu har ikke gjort teste for fipronil, Shitai Hua sagde også, at da fipronil ikke er godkendt medicin fjerkræ og kvæg, og derfor ikke særligt overvåget.

Den tyske regering tog også øjeblikkelige skridt på grund af 60-70% af de æg, der eksporteredes til Tyskland. Supermarkedskæde Aldi selv lægge alle dine æg fra hylden, "Dette tager forsigtighedsprincippet", indtil bekræftelse fipronil vil ikke sælge. Den tyske landbrugsminister Christian Schmidt sagde: "Situationen er værre end vi troede. I de seneste uger er mindst 3 millioner forurenede æg blevet solgt til Tyskland."

EU nylig brød ud gift æg storm, hollandsk Fødevaresikkerhedsautoritet (Nvwa) den 31. juli sagde, at nogle æg, fordi mængden af ​​pesticidrester indeholder fipronil er for høj, farligt for menneskers sundhed, anbefales folk til ikke at spise, og kræver supermarkeder og andre butikker hylder, har forseglet omkring 180 kyllingefarme, ødelægger æg problem, endnu en 138 inspektører kylling gård.

Dutch Chickens Association: Finnney kan tilføjes ulovligt for at øge styrken

Den nuværende information viser, at de problematiske æg kommer fra kylling gårde koordineret af Chick Friend. Det er sandsynligt, at Fluniphene blev brugt til behandling af rødt lus hos kyllinger, og disse dyr blev doseret af et belgisk lægemiddelfirma.

Erik Hubers, medlem af The Dutch Chickens Association, spekulerer: "For at være mere effektiv er det sandsynligt, at ulovlige stoffer (Fenupuni) er blevet blandet med legitime stoffer."

Hvad angår den belgiske lægemiddelfabrik, der gik forkert, eller "kyllingevenner" informeret, men stadig leverer lægemidlet til nedstrøms kyllingbrug, bliver Holland og Belgien klaret.

 

aiwan Landbrugsråd: Indenlandske Fenpu Ni må ikke anvendes til fjerkræavl, men heller ikke testet

Æg blev hørt i Europa pesticider "fipronil" forurening, Rådet for Landbrug Livestock Production Division på fjerkræ, kylling æg, leder af foreningen Hung Lion sagde, "aldrig hørt om æglæggende høner hjælp fipronil." Forebyggelse og karantæne vicedirektør for Præsidiets Shi Taihua også hedder, "den nuværende tamfjerkræ, skal husdyr bruge fipronil, insekticider nu bruges kun katte og hunde kæledyr parasitter."

For at dæmme op for fugleinfluenza, at bestemmelserne i EU siden 2004, at hver æg nummereres, mærket producent, oprindelsessted og opdræt metoder (bur fodring, fodring flad, organisk, etc.), ud over at fremme sporbarhed i tilfælde af problemer, også at give mere forbrugerinformation. Efter udbruddet af fipronil gift æg, har hollandske Fødevaresikkerhedsautoritet annonceret antallet af æg til X-NL-40155 ... og så begynder.

創作者介紹
創作者 MiaMia 的頭像
MiaMia

Mia雨芯生活記事

MiaMia 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()